Demi Lovato Beeld © Getty Images

Demi Lovato maakt comedy rond eetproblemen

14 april 2021 05:27

De Amerikaanse zender NBC heeft een pilotaflevering besteld van 'Hungry', de comedy waar Demi Lovato (28) en 'Will & Grace'-ster Sean Hayes (50) al een tijdje aan werken. Het duo maakte de plannen voor de serie eerder dit jaar bekend, en kan daar nu dus mee aan de slag.

De show zal draaien om de leden van een praatgroep voor mensen met voedingsissues. Lovato en Hayes worden beide producent van de serie, de zangeres gaat daarin ook een van de hoofdrollen spelen. De twee zijn bekenden van elkaar: Lovato was in het laatste seizoen van Will & Grace te zien als Jenny, de draagmoeder van Will.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato: 'Ik ben pan-seksueel en trots ervoor uit te komen'

Alhoewel Lovato zich later meer richtte op muziek, heeft ze ook een flinke acteer-cv. Op haar tiende brak ze door in de serie Barney & Friends en later was ze te zien in Disneyfilms Camp Rock (2008) en sequel Camp Rock 2: The Final Jam (2010), waarin ze een meisje speelde dat droomde van een muziekcarrière. Op de soundtrack van die eerste film stond haar duet 'This Is Me' met Joe Jonas, dat de zangeres haar eerste hit opleverde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato 'hield zichzelf voor de gek' met eerdere verloving

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!