Big Brother Beeld © RTL

Déze man was de mysterieuze stem van Big Brother

14 april 2021 16:09

De grote finale van 'Big Brother' is nog maar net achter de rug, maar het houdt de gemoederen nog altijd bezig. Veel fans vroegen zich de laatste tijd bijvoorbeeld af wie nou de welbekende 'stem' van het 'Big Brother'-huis was. En daar is eindelijk een antwoord op!

"In het begin spraken we over een vriendelijke psychopaat, maar dat is er toch wat uitgegaan"

De Vlaamse stem is die van (stem)acteur Jeroen Medaer. Over zijn belangrijke bijdrage vertelt hij aan Het Nieuwsblad: "Het was een uitdaging om de juiste stem te vinden. Er ging een hele casting aan vooraf. Het moest niet enkel een stem zijn die zowel door een Vlaams als Nederlands publiek gesmaakt zou worden. Ze wilden er een echt personage van maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de winnaar van Big Brother 2021

Hij vervolgt: "In het begin spraken we over een vriendelijke psychopaat, maar dat is er toch wat uitgegaan." En hoewel de emoties af en toe behoorlijk hoog opliepen, moest Big Brother altijd koel blijven: "Big Brother bepaalt de regels, maar doet dat met respect voor het huis en de bewoners. De hele productie leefde mee met de kandidaten. Als Julie haar kinderen miste, of Jill ziek werd. Natuurlijk deed dat iets met me. Maar Big Brother heeft geen emoties."

Zijn opvallende stem is in het fragment hieronder nog eens terug te beluisteren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-fans boos om vastlopende website tijdens stemmen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!