Beeld © William Rutten

Frans en Mariska Bauer maken kennis met groep Hare Krishna's

14 april 2021 17:23

Frans (47) en Mariska Bauer (45) zijn vanaf woensdag 28 april te zien in een nieuw reisprogramma, genaamd 'De Bauers: Bestemming Onbekend'. Het vrolijke stel gaat iedere week een voor hen onbekende wereld ontdekken, op plekken waar ze nog nooit van hebben gehoord.

"We hebben met ze meegedaan"

In de eerste aflevering komen Frans en Maris in Radadesh terecht, waar een grote groep Hare Krishna's blijkt te wonen. Een Nederlandse Monnik ontfermt zich over de Bauers en introduceert ze in de voor hen totaal onbekende wereld. Frans en Mariska worden ondergedompeld in het leven op Radadesh en ervaren het leven van een Hare Krishna. Tijdens dit bestaan zonder vlees, lust, koffie en enorme toewijding voor het geloof, ontdekken Frans en Mariska de liefde en de zorgzaamheid van de gemeenschap naar Krishna en naar elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mariska en Frans Bauer komen met nieuw reisprogramma

Frans en zijn Maris hadden wel ooit van de Hare Krishna's gehoord, maar wat ze nou écht doen wisten ze niet. "We hebben met ze meegedaan, zo sloten we bijvoorbeeld iedere ochtend om vier uur aan bij hun verering van Hare Krishna. En dat gaat de hele dag door met allerlei gebeden. Tijdens dit bezoek hebben we kennisgemaakt met hun gedachtegoed en dat heeft ons wel de ogen geopend."

Hoewel Frans en Mariska in voor hen nieuwe situaties terecht komen, weten ze in ieder geval heel goed wat ze aan elkaar hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bauers zijn enorm hecht: 'Bewijs dat we het goed doen'

De Bauers: Bestemming Onbekend is vanaf woensdag 28 april 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!