Beau van Erven Dorens en Giel Beelen in 'BEAU' Beeld © RTL

Beau vol ongeloof over vaccinatie-aarzeling Giel Beelen

15 april 2021 13:47

Het vaccinatiebeleid is een beladen onderwerp waarover vaak gesproken wordt in de media. Ook in de talkshow 'Beau' kwam het ter sprake en tafelgast Giel Beelen (43) uitte zijn weifeling omtrent het coronavaccin.

"Ik geloof wel in de natuurlijke afweer van de mens"

Het zetten van de coronaprikken verloopt niet bepaald vlekkeloos, maar de bereidheid om een vaccin te nemen ligt hoog in Nederland. Het onderwerp werd besproken in de talkshow Beau, waar ook radio-dj Giel zijn mening verkondigde. "Mwah", reageerde hij op de vraag of hij het vaccin wilde. "Ik ben heel opportunistisch. Als ik uiteindelijk naar een festival mag, denk ik: oké, schuif dat gif maar in me. Maar ik weet het niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen veilt persoonlijke cd-collectie voor goede doel

Beau vond Giels argwaan maar moeilijk te rijmen met zijn andere levenskeuzes. "Je zou zeggen, met alle drank en rommel die jij in je lijf hebt gespoten...", aldus de presentator. Dat begrijpt de radio-dj wel. "Daar zeg je ook wat. Ik geloof wel in de natuurlijke afweer van de mens. Maar goed, het is een moeilijke kwestie", vindt Giel. Beau heeft er geen moeite mee en zou het vaccin zo nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen deelt 'fysieke update' na sixpack challenge

Hoe de vaccins werken en wat de bijbehorende risico's zijn, daar weet Diederik Jekel meer over. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!