Beeld © Talpa/RTL

Loretta geeft lesje over tv-interviews: 'Laatste gast is de lul'

15 april 2021 16:01

Loretta Schrijver (64) gaat al heel wat jaartjes mee als presentatrice. Jaren geleden praatte ze het 'RTL Nieuws' aan elkaar, maar inmiddels is Loretta al jarenlang een van de gezichten van 'Koffietijd'. Vandaag besloot Loretta dat ze wat van haar kennis over televisie maken met de kijkers van haar ochtendshow wilde delen.

"De minuutjes raken altijd op"

Loretta vertelt de volgers van Koffietijd op Instagram hoe het precies zit tijdens een uitzending. "We moeten wel de klok in de gaten houden, want ik zie de reacties wel hoor, dat jullie zeggen dat we soms te weinig tijd hebben voor een hoofdgast. Dat kan weleens gebeuren", legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Loretta Schrijver deelt lockdown-gewoonte: 'Iedere maandag patat'

Vervolgens vertelt Loretta meer over hoe het is om verschillende gasten in één programma te hebben. "Als je bij de televisie te gast bent, ben je sowieso de lul als je als laatste in het programma te gast bent. Want er wordt overal steeds een half minuutje af gesnoept. Het is alleen maar denken in tijd."

Loretta benadrukt dat ze altijd haar best doet om een zo goed mogelijk gesprek te voeren met iedere gast, maar tussendoor altijd naar de klok moet kijken. "De minuutjes raken altijd op. Want dan is dit nog even leuk, of je wilt dat nog even vragen en dat gaat altijd ten koste van de laatste gast, maar uiteraard doen we ons best om dat te voorkomen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Loretta over kapsel Maan: 'Alsof ratten eraan gesnuffeld hebben'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!