Thekla Reuten en Davina Michelle Beeld © ANP

Davina Michelle en Thekla Reuten in interval-act songfestival

16 april 2021 09:00

Niemand minder dan Davina Michelle (25) en Thekla Reuten (45) bundelen hun krachten voor een spectaculaire water interval-act tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.

"In de act vertellen wij het verhaal van de kracht van het water en de veerkracht die wij met z’n allen hebben"

De twee kunnen in Nederland natuurlijk niet meer normaal over straat en laten nu ook hun talenten voor het oog van miljoenen kijkers in heel Europa zien. In de act met de naam 'The Power of Love', 'staat op een speciale manier het Nederlandse water centraal en wordt het verhaal van de kracht van het water verteld', aldus de organisatie vrijdagochtend. 

"Al eeuwenlang hebben wij Nederlanders een relatie met water die uniek is in de wereld. We hebben er tegen gevochten, maar kunnen ook niet zonder. In de act vertellen wij het verhaal van de kracht van het water en de veerkracht die wij met z’n allen hebben", legt Head of Show Gerben Bakker uit. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opbouw podium Eurovisiesongfestival 2021 officieel van start

Voor de bijzondere act heeft Davina zelf muziek gemaakt met haar schrijversteam en zijn de afgelopen maanden opnames gemaakt bij de Deltawerken. Het belooft hoe dan ook een bijzonder optreden te worden: "Davina Michelle is één van de grootste talenten van dit moment. Toen wij ons plan met haar deelden werd ze meteen razend enthousiast. Thekla Reuten krijgt een unieke rol en symboliseert de kracht van het water. Ze behoort ook tot de top van Nederland. De afgelopen maanden is er al volop gerepeteerd en het belooft bijzonder te worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence ontvangt eerste Eurovisiesongfestival-sieraad

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Dit wordt het meest historische songfestival ooit'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!