Sex and the City Beeld © ANP

Oude liefde Carrie keert terug in reboot Sex and the City

16 april 2021 03:19

Carrie Bradshaw komt in de reboot van serie 'Sex and the City' haar oude liefde Aidan weer tegen. Diens vertolker John Corbett (59) vertelde donderdag aan de 'New York Post' dat hij in meerdere afleveringen te zien zal zijn.

"We hadden altijd leuke gesprekken, ik heb er nooit iets van gemerkt of gehoord"

De personages sloegen twee keer aan het daten in de hitshow, maar uiteindelijk koos Carrie voor de man die ze standaard 'Big' of ' Mr. Big' noemde. Het is nog niet duidelijk of Chris Noth, die Mr. Big speelde, deelneemt aan de reboot. In februari bracht de Post het bericht naar buiten dat dat niet zo was, maar de acteur liet zijn volgers op sociale media in een vrij cryptisch bericht weten dat niet alles wat in de media wordt gezegd waar is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naast Samantha óók geen Mr. Big in reboot Sex and the City

De reboot gaat And Just Like That... heten en pakt de levens van Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) op nu de dames vijftigers zijn. Hun oude maatje Samantha komt in het verhaal niet terug, omdat actrice Kim Cattrall haar niet meer wil spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corona speelt rol in reboot Sex and the City

Door de jaren heen is duidelijk geworden dat Kim en Sarah Jessica het bepaald niet met elkaar konden vinden. John vertelt in het interview dat hij daar op de set nooit iets van gemerkt heeft. "Ik werkte alleen met Sarah Jessica Parker, ik heb geloof ik maar één scène gedraaid met alle vrouwen. Ik heb de andere meiden ook leren kennen omdat je vaak moet wachten op een set. We hadden altijd leuke gesprekken, ik heb er nooit iets van gemerkt of gehoord."

Ruzie bij de SATC-meiden

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Met deze verhaallijn wordt Kim Cattrall uit SATC-reboot geschreven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!