Ludo Sanders / Erik de Vogel Beeld © RTL/Videoland

Gaat Ludo Sanders dan tóch binnenkort uit GTST?

16 april 2021 14:09

Nadert het einde van een tijdperk? Het lijkt erop dat niemand minder dan Ludo Sanders, gespeeld door Erik de Vogel (59), 'Goede Tijden, Slechte Tijden' gaat verlaten.

"Lieverd, kom je terug alsjeblieft? Ik meende natuurlijk niet wat ik zei"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de aankomende afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden. 

In de aflevering van donderdag 22 april is een onverwachte en bizarre wending te zien. Niet alleen heeft Ludo tegen Janine (Caroline de Bruijn) gezegd dat ze tijdelijk ergens anders moet gaan wonen, ook lijkt hij mentaal steeds meer af te dwalen. 

Vervolgens wil hij een potje gaan golfen, maar in plaats daarvan is hij alleen zijn auto ingestapt en hoort hij stemmen van Janine in zijn hoofd. Terwijl zij zich thuis doodongerust maakt en niet weet waar hij is. "Lieverd, kom je terug alsjeblieft? Ik meende natuurlijk niet wat ik zei. Kom terug, we vinden wel een manier." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De vogel is gevlogen: nog meer tegenslagen voor Ludo Sanders

Ludo, die inmiddels radeloos en overstuur achter het stuur zit, lijkt geen andere uitweg meer te zien. Hij trapt het gas in en sluit vervolgens zijn ogen, niet wetende waar hij naartoe - of tegenaan - rijdt. Hoe het met hem afloopt, is voorlopig nog gissen. Maar deze actie kan zomaar catastrofale gevolgen hebben en het einde betekenen van een van de bekendste Meerdijkers ooit. Wordt vervolgd! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Make-over voor Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden

Onlangs deed overigens niemand minder dan musicalster Romy Monteiro haar intrede in de populaire serie. Over haar rol in GTST vertelt ze in de video hieronder uitgebreid. 

GTST is elke maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien bij RTL4 en alvast vooruit te kijken via Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!