Selling Sunset Beeld © Netflix

Mary van Selling Sunset over het nieuwe seizoen: 'Zoveel gaande'

16 april 2021 15:49

Voorlopig kunnen we onze ogen nog flink de kost geven, want de Netflix-hit 'Selling Sunset' krijg maar liefst twee nieuwe seizoenen. Hoewel nog niet alle opnames achter de rug zijn, vertelt vastgoedmakelaar en 'Selling Sunset'-ster Mary Fitzgerald (40) alvast wat we allemaal kunnen verwachten.

"Vlak na het afronden van de opnames gingen we in lockdown"

Waar het derde seizoen van Selling Sunset zich vooral focuste op de excentrieke bruiloft van Christine en de hartverscheurende break-up van Chrishell, zal de vierde reeks onder andere gaan over het vertrek van Brett bij de succesvolle The Oppenheim Group.  

Ook de vijfde reeks wordt volgens Mary weer legendarisch. In gesprek met Her vertelt ze dat het 'heel interessant' wordt, aangezien sommige castleden elkaar niet meer hebben gezien sinds de laatste opnamedag van seizoen vier. "Vlak na het afronden van de opnames gingen we in lockdown", licht ze toe. "We hebben wat dat betreft echt geluk gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine wil bevalling filmen voor Selling Sunset: 'Sta ervoor open'

Wat in ieder geval al vaststaat is dat het vijfde seizoen weer bomvol 'fantastisch vastgoed en fantastische klanten' zit, onder wie zelfs een aantal celebs, zoals French Montana. Ook op persoonlijk vlak is er weer genoeg om een seizoen mee te vullen. Zo staat Heather op het punt te trouwen en is Christine in verwachting van haar eerste kindje.

Ook Mary hoopt op een dag nog een keer moeder te worden en vertelt daarom embryo's te hebben laten invriezen met het oog op de toekomst. Dat iedereen hiervan kan meegenieten, vindt ze geen probleem. De realityster vindt het juist belangrijk om er open over te zijn: "Het is iets waar veel mensen mee te maken hebben, dus het is goed om het hierover te hebben. (...) Het blijft een show waarin mijn persoonlijke leven wordt gevolgd, dus ik heb geen keuze. We proberen zo open mogelijk te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset krijgt maar liefst twee extra seizoenen

De eerste drie seizoenen van Selling Sunset zijn nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!