Mr. Frank Visser Beeld © SBS / KIJK

Club pestende bejaarden shockeert kijkers Mr. Frank Visser

16 april 2021 15:36

In een seniorenflat in Velsen-Noord is een ware soap aan de gang. Bewoners Tiny en Gerrie schonken altijd koffie in de recreatieruimte, maar sinds corona heeft er een soort staatsgreep plaatsgevonden en hebben Sylvia en Greet de boel overgenomen. En dat pikken ze niet, zien we in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak'.

"Wat een klucht! Jiskefet is er niks bij"

De koffiekamer is sinds jaar en dag het domein van Tiny en Gerrie. De twee vrouwen voorzagen de bewoners iedere ochtend van een bakkie pleur, totdat het coronavirus haar intrede deed en de vrouwen op advies van de woningbouwvereniging de deuren van de recreatieruimte moesten sluiten. Maar even later - en tot hun grote verbazing - namen medebewoners Sylvia en Greet hun taken zonder overleg over.

En toen brak de ellende uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Frank Visser geschokt door enorme burenruzie vol gescheld

De boel liep zo uit de klauwen dat Tiny haar medebewoner Sylvia ervan beschuldigde haar in het gezicht te hebben gespuugd. Andersom beweert Sylvia dat Tiny een andere bewoner voor 'hoer' heeft uitgemaakt. Geen kattenpis dus én geen rustige oude dag, daar in Velsen. 

Ook tijdens de uitspraak blijft het nog onrustig tussen de bejaarden, al helemaal als Tiny's vriend Herman zich ermee begint te bemoeien...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Mr. Frank Visser doet uitspraak starten inzamelingsactie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!