Queen-Zhanel Beeld © The Voice Kids / RTL

Queen-Zhanel steelt de show in The Voice: 'Ik heb het allemaal'

17 april 2021 12:02

Ze is 9 jaar oud, maar weet al dondersgoed op welke grote podia ze later wil schitteren. 'The Voice Kids'-deelnemer Queen-Zhanel stapt vol zelfvertrouwen het podium op en voelt zich de koning(in) te rijk. En terecht.

"Ik kan dansen, zingen en ben super lenig. Ik heb het allemaal"

"Ik ben het totaalplaatje", zegt de vrolijke Queen-Zhanel, die naar eigen zeggen haar artiestennaam al heeft sinds haar geboorte. "Ik kan dansen, zingen en ben super lenig. Ik heb het allemaal." Het meisje uit Tilburg droomt van een flinke zangcarrière. Ze is er nu al klaar voor Brabant te verlaten om de wereld te veroveren. Maar eerst stap één: een stoel laten draaien in The Voice Kids.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Net echt: dochtertje Waylon doet 'auditie' voor The Voice Kids

De 9-jarige Queen-Zhanel stapt vol goede moed de bühne op om het nummer Respect van Aretha Franklin ten gehore te brengen. "Ik wil respect afdwingen. Ik zie de berg waar ik wil komen, ik begin nu. Ik begin 'm te beklimmen", zegt ze zelfverzekerd.

En dat vertrouwen is meer dan terecht, want het meisje blaast iedereen omver met haar stem en optreden. "Je bent een wondertje", reageert Ali B nadat alle stoelen zijn gedraaid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De nieuwe Mariah Carey is opgestaan in The Voice Kids

Ook kijkers vinden de drive van de jonge ster fantastisch om te zien. 'Je hebt zelfvertrouwen en je hebt Queen-Zhanel', schrijft iemand op Twitter. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!