Emma Wortelboer Beeld © ANP

BNN-programma Tik M Aan gepauzeerd door coronagevallen

17 april 2021 14:42

Het BNNVARA-programma 'Tik M Aan' wordt tot nader order niet meer uitgezonden in verband met coronagevallen binnen drie van de deelnemende teams. Vanavond zou de tweede aflevering te zien zijn van het programma, dat wordt gepresenteerd door Emma Wortelboer (24) en Frank Evenblij (42).

Tik M Aan zal op een later moment worden hervat. Wanneer dat precies is, is nog niet bekend. In het programma gaan zeven koppels met elkaar de strijd aan om met heel omslachtige 'machines' heel simpele taken of handelingen uit te voeren.

Om het ontstane gat in de programmering te dichten, heeft NPO 1 besloten om de nieuwe reeks van Ik Vertrek: Even Weg van de AVROTROS uit te zenden. Het gaat om een speciale vierdelige reeks van het programma, waarin verschillende oud-kandidaten terug op de buis komen en vakantie vieren bij elkaar.

Met de nieuwe reeks wil AVROTROS de deelnemers laten praten over hoe ze hun bedrijf runnen. Ze kunnen inspiratie opdoen door elkaars ervaringen en ideeën. Ook wil de omroep de kijker laten zien hoe het met de deelnemers gaat sinds hun vertrek. Aan het einde van het verblijf beoordelen ze elkaar met sterren. In de eerste aflevering vieren Alex en Martina uit Hongarije vakantie bij Everth en Frenske in Frankrijk - en andersom.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!