Beeld © SBS6 / Talpa

Maxime en Erica slopen Martiens inboedel in Chateau Meiland

19 april 2021 21:18

In 'Chateau Meiland' zijn het vaak Martien en Maxime die zorgen voor de meest onhandige en hysterische situaties. Maar in de uitzending van maandagavond is het voor de verandering Erica die uiterst klungelig voor de dag komt.

"Dat ziet 'ie toch niet"

Wanneer Martien weg is voor tv-opnames, gaat het bijna regenen op de boerderij in Hengelo. Buiten staan nog groene jasjes van Maximes kleinschalige mode-imperium, dus besluiten Erica en Maxime de gifgroene jasjes van fluweel naar binnen brengen, naar het huis van Martien. Ze besluiten de jasjes op een kledingrek te leggen en ze dan naar binnen te dragen. Uiteindelijk heeft Maxime het kledingrek van haar vader gesloopt. "Wat heb jij nou gedaan?" vraagt Erica.

Vervolgens besluiten de dames de jasjes boven op de vide van Martien te leggen. Alleen de manier waarop is misschien niet héél handig, want Erica gooit de jasjes één voor een naar boven. Uiteindelijk valt een jasje terug naar beneden, op Martiens glazen, die kapotvallen. Erica en Maxime schrikken direct. "Dit zijn hele dure glazen", zegt Erica in paniek. Uiteindelijk besluiten ze de rommel op te ruimen en de glazen die nog heel zijn te verstoppen. "Dat ziet 'ie toch niet", besluit Maxime.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martien en Erica Meiland verhuizen naar deze miljoenenvilla in Noordwijk

Ook de kijkers van Chateau Meiland vinden het opvallend dat uitgerekend Erica de glazen van Martien sloopt. 'Dit had ik van iedereen verwacht, maar niet van Erica', reageert iemand via Twitter. Iemand anders: 'Hahaha, Erica. Vragen ook om problemen als je zo gooit'

Wanneer Martien weer thuiskomt, schrikt hij zich rot wanneer hij ziet dat zijn hele woonkamer vol hangt met de jasjes van Maxime. Hij is er dan ook niet over te spreken. "Overal hangt het. Het is toch vreselijk? Ik moet dat niet. Kunnen ze niet naar een carnavalswinkel?" vraagt hij geïrriteerd. Ook het kapotte wasrekje vindt Martien jammer. "Is 'ie gebogen? Ik vind het echt schandalig. Ben je één dag weg, tref je meteen allerlei kapotte dingen aan." Martien probeert het rek nog te maken, maar uiteindelijk besluit hij het toch maar weg te gooien. Daar moet Erica niets van hebben. "Dit kun je toch gewoon maken?" zegt ze, wanneer ze het rekje weer recht maakt.

Onlangs maakte Maxime wereldkundig in verwachting te zijn van een tweede kindje. Details over haar zwangerschap en aankomende bevalling vertelt ze in het fragment hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland heeft nieuwe hagelwitte tandjes

Chateau Meiland zie je iedere maandag en donderdag op SBS6. De afleveringen kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!