Chantal's Beauty Camper Beeld © RTL

Chantals Beauty Camper krijgt tweede seizoen: 'Heel trots'

20 april 2021 18:48

Goed nieuws voor Chantal Janzen (42), Fred van Leer (44) en Leco van Zadelhoff (52). Zij mogen binnenkort weer op roadtrip voor een nieuw seizoen van 'Chantals Beauty Camper'!

In het programma slaan Chantal, Fred en Leco de handen ineen om mensen die het verdienen een prachtige make-over te geven. Ook zorgen ze bij de kandidaten voor een onvergetelijke dag, waarbij 'tips en tricks' worden gedeeld en ervaringen worden uitgewisseld. Natuurlijk zorgt het drietal ook voor een lach en een traan.  "Ik had niet verwacht dat dit programma zo vele mooie reacties zou opleveren. Ongelooflijk hoeveel berichten wij allebei kregen na elke uitzending", zegt Chantal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijksaanzoek in Chantals Beauty Camper zorgt voor tranen

"Ik had er al onwijs veel zin in om te maken met mijn vrienden, maar het is ook geworden wat we hoopten. Het is een nogal eerlijke reis geweest waarin we vooral veel gelachen hebben en veel mensen blij hebben mogen maken. Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat we een nieuw seizoen mogen maken en ik hoop op veel mooie aanmeldingen."

Het eerste seizoen, dat dit voorjaar te zien was bij RTL4, zorgde al voor een heleboel positieve reacties. Chantal kreeg zelfs zoveel lieve berichtjes, dat ze dat wel gaat missen: 'Kunnen jullie me nadat de eerste serie van Chantals Beauty Camper is afgelopen evengoed elke week al die lieve berichten blijven sturen?' deelde ze onlangs nog in haar Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantals Beauty Camper vertrekt: 'We zetten mensen in hun kracht'

Vlak voordat het programma voor het eerst te zien was op RTL 4, spraken we met de drie vrienden over de essentie van de show. In de video hieronder zie je wat ze erover te vertellen hadden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!