Beeld © Chateau Meiland 19-4-2021

Martien Meiland op de vingers getikt na televisieopnames

20 april 2021 15:49

Het olijke televisie-duo Martien Meiland (59) en Britt Dekker (29) bereiden zich zó goed voor op de opnames van 'Wie van de Drie', dat ze meer dan eens een boze mail hebben ontvangen van SBS. Dat vertelt Martien in de laatste aflevering van 'Chateau Meiland'.

Vlak voor de opnames van het programma zegt Britt: "Wij krijgen dus altijd op ons flikker omdat we ons te goed voorbereiden. We mogen dus niet meer googelen en nu is Martien als een kleuter apart geroepen. Moest hij op een bankje zitten en al zijn vragen laten controleren." Martien snapt er helemaal niks van. "Ik zei tegen die man: wat lult u nou? Ik word hier heel goed voor betaald. Dan wil je goed beslagen ten ijs komen. Wij hebben daar lak aan."

Het blijft niet alleen bij een reprimande op de set van Wie van de Drie. "Luister", gaat Britt verder. "We krijgen elke zondag een mail dat we moeten stoppen met googelen. Dan appen we iedere zondagavond: 'Heb je ook die boze mail gehad?'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland en Britt Dekker vormen nieuw presentatieduo

Dat Martien goed betaald wordt, staat buiten kijf. In februari kocht hij een miljoenenvilla in de Noordwijkse duinen. Samen met Erica betaalde hij de eigenaar, toevallig de drummer van Kensington, het bedrag voor de woning volledig in contanten. Dat vertelt televisiedeskundige Rob Goossens in onderstaande video.

'Martien Meiland betaalde weergaloze miljoenenvilla in cash'

04:12

Chateau Meiland zie je iedere maandag en donderdag op SBS6. De afleveringen kun je hier terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!