Sweet Magnolias Beeld © ELIZA MORSE/NETFLIX

'Maddie' uit Sweet Magnolias onthult details over nieuwe seizoen

20 april 2021 17:14

Onze tanden vielen er alleen door het kíjken van de serie al bijna uit, maar toch hebben we 'Sweet Magnolias' in één klap gebingd. De makers van de serie zijn volop bezig met het tweede seizoen en hoofdrolspeler JoAnna Garcia Swisher (41) doet daar nu een boekje over open.

"Zoveel dingen waar je nu misschien niet eens aan denkt, die straks interessante plotpunten worden"

JoAnna, voor fans van Sweet Magnolias beter bekend als Maddie Townsend, zegt dat er verrassende verhaallijnen in het tweede seizoen te zien zullen zijn. "Er zijn zoveel verhaallijnen waar Sheryl, onze showrunner, en onze schrijvers mee bezig zijn. Zoveel dingen waar je nu misschien niet eens aan denkt, die straks interessante plotpunten worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van After kunnen in handjes knijpen: er komen nóg twee films

Het eerste seizoen eindigde met de cliffhanger wie er met haar zoon in de auto zat die crashte. "Ik vind wie er in de auto zit en de verhalen die daardoor gelanceerd worden, ook erg interessant. Nu we hier zijn en ik zie hoe het verhaal zich begint te ontvouwen..." De actrice voegt toe dat ze de personages verder uitgediept worden. "Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons." Ook rondom Maddies relatie met Cal gaat er een en ander gebeuren... Zal ze toch eindigen bij ex Bill?

Wanneer het nieuwe seizoen van Sweet Magnolias wordt uitgebracht, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Sweet Magnolias in de maak

Mocht je juist níet in een romantische bui zijn, dan is Netflix-serie The Serpent een goede tegenhanger. Je bekijkt alles over de bloedstollende serie in de video hieronder:

Angstaanjagende nieuwe serie The Serpent op Netflix

06:16