Billy de Palma Beeld © GTST / RTL

Valt huwelijk Billy en Richard uit GTST in het water?

21 april 2021 12:27

Het belooft een enerverende gebeurtenis te worden in Meerdijk: het langverwachte huwelijk tussen Billy de Palma, gespeeld door Lone van Roosendaal (51), en Richard van Nooten (Edwin Jonker (44)).

"Nou, het is je geluksdag, want de trouwerij is afgelast"

Pas op: dit artikel bevat spoilers over toekomstige gebeurtenissen in Goede Tijden, Slechte Tijden

Want op de grote dag waarop het allemaal moet gebeuren, slaat de twijfel bij Billy ineens toe. Ze besluit om weg te rennen van de trouwlocatie, maar Indra (Romy Monteiro) ziet het gebeuren. "Mevrouw, waar gaat u naartoe, u gaat zo trouwen", zegt ze. Een geschrokken Billy schudt haar hoofd en rent verder. Indra wacht geen seconde en gaat achter haar aan. 

Als Billy eindelijk stopt met rennen en tegen de muur gaat zitten, besluit Indra om haar te kalmeren. "Ik ben van de catering", waarop Billy zegt: "Nou, het is je geluksdag, want de trouwerij is afgelast." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers GTST zitten niet te wachten op Carice van Houten

Indra laat zich niet kennen en vertelt over haar eigen liefdeservaringen. Ze heeft spijt dat ze ooit zelf haar grote liefde heeft verlaten. "Als ik jou was, dan zou ik ervoor gaan", is haar advies dan ook. Na een kort gesprek besluit Indra om weer aan het werk te gaan en laat Billy alleen achter. 

Even later zit de twijfelende bruid aan tafel met haar dochter Shanti (Bertrie Wierenga), nog altijd onzeker of ze het huwelijk wel of niet door moet laten gaan. Hoewel haar dochter aandringt dat ze moet gaan trouwen, blijft het nog even gissen of het huwelijk daadwerkelijk doorgaat. 

De hele aflevering van GTST is alvast vooruit te kijken op Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaat Ludo Sanders dan tóch binnenkort uit GTST?

Onlangs deed overigens niemand minder dan musicalster Romy Monteiro haar intrede in de populaire serie. Over haar rol in GTST vertelt ze uitgebreid in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!