Peter R de Vries en Carlo Boszhard Beeld © ANP

Peter R. de Vries onthult opmerkelijk weetje over Carlo Boszhard

21 april 2021 16:30

Dinsdagavond onthulde misdaadverslaggever Peter R. de Vries (64) een opmerkelijk weetje over presentator Carlo Boszhard (51). Wat blijkt? Carlo is een echte misdaadexpert en kijkt elke avond een oude aflevering van Peter R. de Vries: misdaadverslaggever terug.

"Wat mensen misschien thuis niet weten, is dat Carlo een van de grootste misdaaddeskundigen van dit land is"

Zo vertelt Peter aan presentator Beau van Erven Dorens: "Mag ik overigens nog een ding zeggen Beau? Je vroeg net aan Carlo: 'Volg jij dat?', maar wat mensen misschien thuis niet weten, maar wat daarom aardig is om misschien eens te vertellen, is dat Carlo een van de grootste misdaaddeskundigen van dit land is."

Peter heeft maar weinig mensen in zijn leven ontmoet die zo op de hoogte zijn van misdaaddossiers dan Carlo. "Die volgt en leest alles, ziet alle tv-uitzendingen, documentaires, enzovoorts." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter R. de Vries noemt Grapperhaus 'laf' na geweld tegen journalisten

Carlo geeft toe dat hij helemaal dol is op crime en alles volgt. "Elke avond kijk ik weer een nieuw dossier, echt waar. En dat vind ik zo interessant." 

Zijn fascinatie voor misdaad komt vooral door hoe de programma's gemaakt zijn. "Maar ook door de reconstructies hoe het gemaakt is, met heel veel liefde voor de nabestaanden, er zit ook spanning in. Het is zo interessant." 

"Altijd als ik hem tegenkom, dan begint hij meteen over een dossier van veertien jaar geleden met een citaat daar uit", sluit Peter af. 

Carlo was overigens aanwezig bij Beau, samen met Marieke Elsinga, om te praten over het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice. Het hele gesprek daarover is in de video hieronder terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter R. de Vries uit z'n plaat door gemakzucht van politie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!