Beeld © CBS

How I Met Your Mother krijgt spin-off met Hilary Duff

21 april 2021 20:20

De populaire sitcom 'How I Met Your Mother' krijgt een spin-off. Streamingdienst Hulu heeft tien afleveringen besteld van 'How I Met Your Father' en Hilary Duff (33) speelt de hoofdrol, zo is aangekondigd.

De opzet van het plot zou lijken op die van How I Met Your Mother. Het hoofdpersonage, Sophie, vertelt haar zoon hoe ze haar vader heeft ontmoet in 2021. Het origineel draaide om Ted die in het jaar 2030 zijn kinderen vertelde over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn zoektocht begon in het jaar 2005.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

How I Met Your Mother-acteur maakt de serie belachelijk

De spin-off wordt gemaakt door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger maar de originele bedenkers, Carter Bays en Craig Thomas, doen ook mee aan het project. Wanneer de eerste afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend.

How I Met Your Mother liep van 2005 tot 2014 en telt in totaal negen seizoenen. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan. De show is een opsteker voor de 33-jarige Hilary: zij zou eigenlijk momenteel bezig zijn met een reboot van Lizzie McGuire, maar pogingen om de serie nieuw leven in te wekken mislukten eind vorig jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Duff liet 9-jarige zoon bewust meekijken bij bevalling

We hoeven ons niet te vervelen, want de ene na de andere serie wordt uit de grond gestampt. Zo komt ook de dochter van de steenrijke Lamborghini met een eigen realityserie:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!