Beeld © ANP

Martijn Krabbé noemt extra kilo's door presenteren van Snackmasters 'genadeklap'

23 april 2021 11:23

Beroepsbourgondiër Martijn Krabbé (53) is vanaf dinsdag samen met Miljuschka Witzenhausen (35) te zien in het programma 'Snackmasters'. In de eetshow gaan chefkoks uit Nederland de strijd met elkaar aan om een simpele snack als een sultana of mexicano zo goed mogelijk na te maken. Door het proeven van al die snacks zijn de kilo's wel op Martijns heupen blijven plakken, vertelt hij in 'BEAU'.

"Maar een jaar lang in slokdown, om het zo maar even te zeggen, en met alle coronakilo's..."

Martijn schoof donderdagavond aan in BEAU om samen met sterrenchef Margo Reuten de kijkers bij te praten over het nieuwe programma. Als groot liefhebbers van eten lijkt het presentatieduo Martijn en Miljuschka een match made in heaven, maar op extra kilo's had de presentator kennelijk niet gerekend. Die zijn volgens Martijn toch echt te wijten aan Snackmasters. 

"Het is een hartstikke leuk programma", vertelt Martijn aan het einde van BEAU. "Maar een jaar lang in slokdown, om het zo maar even te zeggen, en met alle coronakilo's... Beau, ik kan je zeggen: dit was de genadeklap."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé komt in één week kilo's aan

Martijn vertelde Beau tijdens de eerste lockdown nog dat de coronakilo's eraan vliegen bij hem. Zo zat hij tijdens de opnames van The Voice Kids destijds strak in het pak, maar kwam hij voor de finale aan. "Ik had toen net maanden gedieet en ik was 82 kilo, wat voor mij fantastisch is. Nu is er tien kilo bij. Voor mij is het geleidelijk gegaan, maar de afgelopen weken wat sneller. Maar op televisie ben je dan in één week opeens ontploft", vertelde hij toen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herstellende Martijn Krabbé laat weten hoe het met hem gaat

Miljuschka en Martijn vertellen in onderstaande video meer over hun nieuwe programma. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!