Robin Borneman in We Want More Beeld © William Rutten

Robin Borneman wint spannende finale We Want More

24 april 2021 21:52

Singer-songwriter Robin Borneman heeft met zijn vertolking van 'Soldier On' van DI-RECT het tweede seizoen van 'We Want More' op SBS6 gewonnen. Dat betekent dat de Brabander met een nieuwe auto en een geldbedrag van 100.000 euro naar huis gaat.

"Ik vind het commentaar van de jury heel constructief, echt gericht op de muziek. Iedereen kan hier zijn wie hij is."

In de finale van de zangwedstrijd streden in eerste instantie nog tien kandidaten om de hoofdprijs. Uiteindelijk zaten Robin, operazangeres Helene, popzangeres Patricia, volkszangeres Senna en tributeband Queen Must Go On op de zogenoemde hotseats, wat betekende dat de jury uit hen een keuze moest gaan maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B komt op voor gepeste We Want More-kandidaat

Robin kreeg vijf tienen van de vakjury - bestaande uit Henk Poort, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Ali B en André Hazes - en ook het honderdkoppige jurypanel van de mensen thuis riep hem tot de overduidelijke winnaar uit. De zanger werd door André Hazes zelfs 'de beste deelnemer van We Want More tot nu toe' genoemd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder indruk van gulle gift Britt Dekker in We Want More

"Het is echt onwerkelijk. Ik ben zo dankbaar", jubelde Robin na afloop. "Ik vind het commentaar van de jury heel constructief, echt gericht op de muziek. Iedereen kan hier zijn wie hij is." Na Robin werd Senna tweede in de finale en won zij 25.000 euro, Patricia werd derde en ontving 10.000 euro.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!