Beeld © Ik Vertrek AVROTROS 24-04-2021

Frustraties lopen hoog op in Ik Vertrek vanwege plassende hond

25 april 2021 09:54

In de tweede aflevering van 'Ik Vertrek: Even Weg' gaan wederom twee voormalig 'Ik Vertrek'-stellen op bezoek bij elkaar om even bij te komen van al het harde werken. Maar tussen al dat genieten door is er ook nog genoeg ruimte voor irritatie blijkt in de uitzending van zaterdag.

"Nu weet ik nog steeds niet waar je moet poepen op die boot"

Deze week vieren Cosmas en Nicole vakantie bij twee echte Ik Vertrek-veteranen: Bart en Christa, die zich na heel wat omzwervingen op een boot in de haven van Valencia hebben gevestigd. Hoewel Cosmas en Nicole enorm positief zijn over de accommodatie, zijn er wel een paar kleine dompers. Zeg maar gerust grote dompers, want de 'grote boodschap' mag namelijk niet worden gedaan op de zeilboot. Maar waar dan wel? Daar komen Cosmas en Nicole - en de kijker - niet achter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emmy uit Ik Vertrek wil niet de nieuwe Martien Meiland worden

Daarnaast blijkt Cosmas niet bepaald zeebenen te hebben en hangt, net als hond Jippie, kotsend over de reling. Inmiddels hebben ze daar wel iets op gevonden vertellen Bart en Christa in een korte update: "De honden vinden het varen prima, maar ter ondersteuning krijgen ze van ons wel een pilletje om niet ziek te worden en zodoende afkeer van zeilen te krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik vertrek-maker Marc gaat de fout in als hij zelf naar Spanje emigreert

Bart en Christa laten zich niet zo makkelijk uit het veld slaan en doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken: van een lollige wijnproeverij, tot een onvoorbereide fietstocht door het centrum van Valencia.

Ook het bezoek van Bart en Christa aan het vakantieverblijf van Cosmas en Nicole in Zuid-Frankrijk is behoorlijk enerverend. Hond Louis besluit namelijk het antieke meubilair te gebruiken om zijn behoefte te doen, tot groot ongenoegen van eigenaresse Nicole. Christa heeft als de stellen feedback aan elkaar geven dan ook nog een goedbedoelde tip voor Nicole: gedraag je de volgende keer alsjeblieft wat professioneler. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-stel overkomt probleem na probleem met 'thoughtfulness'

Ik Vertrek: Even Weg is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij NPO 1. Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!