Nick Big Brother Beeld © De Cooke & Verhulst Show

Nick onthult Big Brother-geheim: 'Betrapt tijdens masturberen'

28 april 2021 15:06

Wanneer je een groep vreemden opsluit in een huis en hen 24 uur per dag laat volgen door camera's, dan kunnen de spanningen hoog oplopen. En dan hebben we het óók over seksuele spanningen... Deelnemer Nick onthult in 'De Cooke & Verhulst Show' dat hij een van de mannen dan ook wel eens betrapt heeft.

"Ik kwam aan in de voorraadkamer en zag Michel naar buiten komen met zo’n koppeke en ik dacht: ah ja, zo!"

Wie in het Big Brother-huis seks wilde hebben, moest daarvoor eerst een duim opsteken naar de camera, dat weten we. Maar wat betreft soloseks, daar was niets over afgesproken. Volgens Nick waren er dan ook een paar bewoners die daarom 'flosjke trek' gingen doen op het toilet. En zo kwam het voor dat hij zijn medebewoner Michel betrapte, terwijl hij aan het masturberen was. Dat verklapt hij aan presentatoren Gert Verhulst en James Cooke, die niet weten wat ze horen - net als Marc-Marie Huijbregts.

"Ik heb hem betrapt", vertelt Nick. "Ik kwam aan in de voorraadkamer en zag Michel naar buiten komen met zo’n koppeke en ik dacht: ah ja, zo!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze man was de mysterieuze stem van Big Brother

Nick zelf werd onlangs ook 'betrapt' door Gert Verhulst, alleen dan nét even anders vertelt de gastheer. "Ik ging hier naar het toilet en trek die deur open: zit Nick daar gewoon op de pot", aldus de Studio 100-baas. "Dus we hebben wel een totale normvervaging."

Ook Jill was te gast in de show. De Nederlandse werd na 100 dagen verkozen tot winnares en nam het in de finale op tegen Nick.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill kan niet slapen na Big Brother-winst

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!