Beeld © Chateau Meiland 29-4-2021

Martien Meiland vecht tegen de tranen om zijn nieuwe tanden

30 april 2021 07:53

De tranen schieten Martien Meiland (59) in de spreekwoordelijke broek - zoals hij graag zegt - in de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland'. De kasteelheer krijgt nieuwe tanden aangemeten en het eindresultaat vindt hij zo mooi dat hij er geëmotioneerd van raakt.

"Mooi hè?"

Tijdens de verhuizing van Maxime uit het ouderlijk huis naar Noordwijk-Binnen volgt de ene catastrofe de andere op, maar dat weerhoudt Martien er niet van om tussen de bedrijven door een bezoek te brengen aan zijn tandarts. Hij heeft namelijk nieuwe tanden en is als een kind zo blij.

"Meid, laatste keer. Voor nu", begint Martien enthousiast als hij de assistente begroet. De nieuwe tanden blijken een flink restauratieproject te zijn. Als de tandarts zijn kroon op het werk heeft gezet, is Martien emotioneel. "Mooi hè? Bedankt. Zo mooi", zegt hij terwijl hij de tranen in probeert te houden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland blijkt romanticus en ontroert met liefdesbrieven

Terwijl Maxime ondertussen helemaal gesetteld is in Noordwijk, wachten Erica en Martien hun vertrek uit Hengelo rustig af. Ze willen in juni in hun luxueuze villa in de Noordwijkse duinen trekken. RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens wist eerder al te vertellen dat ze iedere euro van de woning in cash betaalden. 

'Martien Meiland betaalde weergaloze miljoenenvilla in cash'

04:12

Chateau Meiland wordt iedere maandag en donderdag om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. Kijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!