Beeld © ANP

Zus van Merel Westrik aan de slag als RTL-presentator

30 april 2021 11:41

Nieuwe RTL 5-gezichten Kirsten Westrik (36), Pim Sedee (41) en Gallyon van Vessem (52) nemen in wekelijkse toerbeurt de presentatie van het live studioprogramma ‘112 Vandaag‘ voor hun rekening. Het programma start op maandag 10 mei.

Elke werkdag wordt in 112 Vandaag gesproken over de opvallendste meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. In de studio schakelen de presentatoren met verslaggevers in het land en worden zij bijgestaan door verschillende experts, onder wie oude bekende Ellie Lust. Met deze nieuwe klus maakt Kirsten de overstap naar de oude werkgever van haar zus Merel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik's zusje neemt haar rol als nieuwslezeres over

Hoewel Kirsten bij het grote publiek nog niet zo bekend is, heeft ze toch al de nodige ervaring op zak. De voormalig politiewoordvoerder is voor de gemiddelde Amsterdammer geen onbekende. Ze was namelijk nieuwslezer bij de zender AT5. 112 Vandaag is vanaf maandag 10 mei iedere werkdag om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

In 2019 maakte Merel de overstap van RTL naar Net5. Haar vriend was trots dat ze uit de veilige haven van RTL Nieuws stapte. Helaas bleef het gedroomde succes van haar nieuwe avontuur uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik over stoppen Ladies Night: 'Je moet reëel zijn'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!