De Verraders Beeld © William Rutten

'De Verraders heeft eigenlijk drie winnaars'

02 mei 2021 14:45

Zaterdagavond was de grote finale te zien van het spannende RTL4-programma 'De Verraders'. En hoewel het spel inmiddels is afgelopen, lijkt het erop dat er toch meer winnaars uit de bus zijn gekomen dan aanvankelijk gedacht.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Verraders

"We gaan het zilver door drieën delen"

Zo was gisteravond te zien hoe Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven de finale wonnen. Zij mogen nu het zilver met elkaar gaan verdelen, maar verklappen aan RTL Boulevard dat óók finalist Loiza Lamers een evenredig deel krijgt. Zo vertelt Chatilla: 'Ik moet wel zeggen dat wij na de winst elkaar aankeken en wij dachten: 'Lieve schat, we hebben samen gewonnen, maar we trekken Loiza er ook bij.' We gaan het zilver door drieën delen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Verraders beleeft zijn ontknoping: 'Heb een blinde vlek gehad'

Verder laat de professioneel basketbalster weten dat ze het zilver nog niet gekregen heeft en ze nog niet weet wat ze ermee wil gaan doen. Door de buit nu met elkaar te delen, kan 'verliezend finalist' Loiza zich alsnog een winnaar noemen. Zij moest in het finalespel aanzien hoe Samantha en Chatilla elkaar vertrouwden en besloten het zilver met elkaar te delen. Voor haar betekende dit aanvankelijk dat ze de hele pot mis zou lopen. 

Het hele eerste seizoen van De Verraders is terug te kijken via Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ieder voor zich in De Verraders: 'Samantha heeft ons zwaar genaaid'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!