Familie Meiland Beeld © ANP

Groen licht voor zesde seizoen Chateau Meiland

03 mei 2021 14:12

Goed nieuws voor de fans van 'Chateau Meiland'! De realityshow van Martien (59), Erica (56) en Maxime (25) krijgt namelijk officieel een zesde seizoen, bevestigt een woordvoerder van Talpa Network aan 'Shownieuws'.

"Meer details volgen op een later moment"

Nóg meer Martien, Erica, Maxime, Claire en Leroy op tv! De realityfamilie heeft bijgetekend voor een zesde seizoen van hun programma Chateau Meiland, meldt Shownieuws. "Meer details volgen op een later moment", laat een woordvoerder van Talpa aan hen weten. De laatste aflevering van het huidige seizoen is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica onthult: 'Nooit sprake geweest van liefdesrelatie met Sander'

Het valt enigszins te voorspellen wat er in de zesde reeks van Chateau Meiland te zien zal zijn. Zo is Maxime in verwachting van haar eerste kindje met haar vriend Leroy en gaan de twee voor het eerst samenwonen in Noordwijk. Ook Erica en Martien hebben een nieuw onderkomen op de kop getikt. De camera's hebben dus genoeg te volgen. Het realityleven heeft de familie geen windeieren gelegd. Martien en Erica zouden hun miljoenenvilla zelfs in cash hebben betaald, blijkt uit de video hieronder: 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drama op drama in Chateau Meiland: 'Waarom zo onaardig?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!