Beeld © SBS6 / Talpa

Familie Meiland is dolblij om terug te zijn in het Chateau

03 mei 2021 21:28

In de seizoensafsluiter van 'Chateau Meiland' keert de familie Meiland terug naar waar het allemaal begon: Chateau Marillaux. Martien, Erica, Montana en Maxime keren met een hoop andere mensen terug naar hun paleisje in Frankrijk, waar ze afscheid van gaan nemen.

"Achteraf gezien had ik nog wel langer willen blijven"

In Chateau Meiland is te zien dat het hele gezin en nog een hand vol anderen een coronatest doen voordat ze naar het chateau afreizen. Als het gezelschap eenmaal arriveert in Frankrijk, is het eerst nog een hele opgave om het chateau überhaupt binnen te komen. Het lukt Erica en Martien namelijk niet om de deur open te doen. Gelukkig is daar Maxime, die nog wél weet hoe ze het slot open krijgt.

Het is voor de familie toch een beetje als thuiskomen, ook al wonen ze alweer een flinke poos in Nederland. Martien roept de hele tijd dat hij alles 'zo goooed' vindt en het chateau erg heeft gemist. "Achteraf gezien had ik nog wel langer willen blijven", zegt hij tegen Erica. "Ach, jij wilde hier weg!" zegt ze terug.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Groen licht voor zesde seizoen Chateau Meiland

In de aflevering beleven de Meilandjes weer mooie momenten in het gebouw waar ze zoveel mee hebben gemaakt. Als Martien zijn oude kamer binnenloopt, ziet hij dat alles nog hetzelfde is. "Zelfs mijn handdoek hangt er nog."

Ook de kijkers zijn blij weer een glimp op te vangen van het chateau, waar ze de familie Meiland toch beter hebben leren kennen. 'Als kijker mis ik het chateau. Wat een hilarische taferelen speelden zich daar af!' reageert iemand op Twitter. Een ander: 'Leuk om dat chateau weer te zien.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland en Leroy onthullen geslacht van hun kindje

Hoewel de familie Meiland nu officieel afscheid heeft genomen van het chateau, is het allang bekend waar ze nu neerstrijken. Ze keren namelijk terug naar hun roots in Noordwijk. In de video hieronder zie je alles over de miljoenenvilla die Martien en Erica hebben gekocht.

Alle afleveringen van Chateau Meiland kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!