Beeld © Help, mijn man is klusser 3-5-2021

Kijkers geschokt: 'Bizarste Help, mijn man is klusser-aflevering ooit'

04 mei 2021 08:37

Na dertien jaar 'Help, mijn man is klusser!' maken zou je denken dat John Williams (51) alles wel heeft gezien. Toch overtreft de tweede aflevering van het veertiende seizoen alle voorgaande afleveringen als John David confronteert.

"Ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons"

De presentator slaat weleens vaker steil achterover door de nijpende situaties die hij bij mensen aantreft. In de aflevering van maandagavond is dat niet anders. Brenda heeft haar man opgegeven voor het programma omdat ze al tijden met haar kinderen in een bouwput tussen de open elektra slaapt. "Hi John, ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons", smeekt Brenda in de video aan John. Haar man David voert ondertussen al maanden niks uit. Nu ze dreigt te vertrekken brengt John een bezoek aan Brenda en David, maar de bouwput lijkt lang niet de enige zorg van het stel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams: Ongekend seizoen Help Mijn Man Is Klusser

Want is het feit dat David niks doet om de situatie op te lossen wel de echte reden waarom Brenda wil vertrekken? Volgens de kijkers, die massaal van zich laten horen op Twitter, is Brenda bang voor haar man die het huis vol met camera's heeft laten hangen. Sommigen vragen zich af of ze wel naar een aflevering van Help, mijn man is klusser! kijken en niet naar Gestalkt

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John opgelicht in Help Mijn Man Is Klusser

Help, mijn man is klusser! wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. Kijk de aflevering terug via RTL XL of Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!