Conan O'Brien Beeld © Getty Images

Einde in zicht voor Conan O'Brien: latenightshow stopt eind juni

04 mei 2021 13:57

De laatste lootjes zijn aangebroken voor Conan O'Brien (58). Op 24 juni is de presentator voor het laatst te zien in zijn dagelijkse latenightprogramma 'Conan', waarmee hij na elf jaar afscheid neemt.

"Ik denk dat het heel leuk gaat worden"

Conan begon in 2010 met zijn programma Conan en maakte tot nu toe bijna 1500 afleveringen. Daarvoor presenteerde hij andere talkshows, waaronder The Tonight Show. Bij elkaar opgeteld is hij met inmiddels 28 jaar de langstzittende talkshowpresentator op de late avond in de Verenigde Staten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Conan O'Brien stopt als late-night talkshowhost

In zijn programma blikte hij vast vooruit op de laatste uitzendingen. "Het plan is dat we veel beelden van onze favoriete momenten van de afgelopen elf jaar gaan vertonen", kondigde de 58-jarig televisiemaker aan, die van plan is om de laatste weken een aantal speciale gasten uit te nodigen. "Ik denk dat het heel leuk gaat worden."

Na zijn vertrek krijgt Conan op HBO Max een wekelijks programma. Wanneer dat te zien is, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Conan O'Brien verruilt thuiswerkplek weer voor tv-studio

Onlangs maakte 'onze' Duncan Laurence nog zijn opwachting in een Amerikaanse talkshow. Bij Ellen DeGeneres zong hij de sterren van de hemel en hij vertelt erover in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!