Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Chelsea en Tom nemen onverwacht besluit in Temptation Island

06 mei 2021 14:48

Het laatste kampvuur in 'Temptation Island USA' is erop of eronder voor Chelsea en Tom. Beide deelnemers lieten de teugels flink varen, maar hebben ze hun hart ook écht verloren op het eiland? Daar komen we achter in alweer de elfde aflevering van het seizoen, die vanaf vandaag te zien is bij Videoland.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 11.

"Het voelt niet logisch om mijn liefde voor Tom nu los te laten"

Ondanks dat Chelsea en Thomas pas één jaar op de relatieteller hebben staan, besluit het koppel uit West-Hollywood in het diepe te springen en zich aan te melden voor de Amerikaanse Temptation Island. Chelsea ergert zich vooral aan de flirterige trekjes van haar vriend. Dat Thomas daarnaast moeite heeft zichzelf te binden aan één vrouw helpt ook niet bepaald mee. Tijdens hun verblijf op het eiland duurt het dan ook niet lang voor Tom zijn oog op iemand laat vallen. Maar pas wanneer Chelsea een slippertje begaat met dokter Blake besluit hij echt te genieten van de connectie die hij heeft gemaakt met de vurige Sophia.

"Om de verleiding te omzeilen wilde ik de aantrekkelijkste meiden vermijden. Maar zo voorzichtig doen deed geen recht aan mijn relatie. Toen ben ik met Sophia gaan daten", lucht hij zijn hart vlak voor de hereniging met zijn vriendin. "Tijdens onze dates bleef ik flirten zonder vreemd te gaan, zonder over de streep te gaan. Maar toen zij vreemdging was onze afspraak van tafel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zóveel verdient Mark L. Walberg met één seizoen Temptation Island USA

Zowel Chelsea als Tom gaat met gestrekt been het gesprek in. Volgens Tom is zijn flirterige persoonlijkheid niets om zich zorgen over te maken en heeft hij zich aan hun regels gehouden. "Jíj hebt dat niet gedaan", verwijt hij haar. "Jij hebt mij bedrogen en de regels overtreden. Ik vertrouwde jou meer dan mezelf. Ik maakte me meer zorgen over mezelf, zoveel vertrouwen had ik in je. En dat vertrouwen heb je gebroken."

Ook Chelsea heeft nog steeds trust issues. "Ik maakte me alleen maar zorgen over wat jij zou doen", vertelt ze hem op haar beurt gekwetst. "Ik zag tijdens het kampvuur dat je iemand op haar kont sloeg en erover wreef. Toen dacht ik: ik wil geen vriend die dit nodig heeft om zich te vermaken. Toen moest ik wel voor mezelf kiezen, want ik wil geen vriend die zulke dingen doet. (…) Ik had het gevoel dat jij single wilde zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendel van Temptation: 'Trio was alle drama niet waard'

Als presentator Mark L. Walberg - die met elk kampvuur zijn bankrekening ziet groeien - aangeeft dat het tijd is om een keuze te maken lijkt het logisch dat ze zonder elkaar het eiland verlaten. Helemáál gezien het feit dat ze beiden een connectie hebben gemaakt. Het komt daarom als een verrassing als Tom aangeeft nog te willen vechten voor hun stormachtige relatie. "Ik probeer aan alles te denken wat we samen hebben opgebouwd, en dat is veel. Dus ik wil met jou naar huis."

"We moeten eraan werken, maar dat geldt voor elke relatie. Niets of niemand is perfect", vult Chelsea aan. "Dit was een cruciale ervaring, want ik heb wel vertrouwen en dat wil ik ook in onze relatie hebben. Het voelt niet logisch om mijn liefde voor Tom nu los te laten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chelsea en Blake van Temptation Island USA springen in het diepe

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Meer drama? Kijk dan ook Temptation Love Therapy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura Temptation na complicaties in ziekenhuis: 'Echt afzien'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!