Millie Bobby Brown als Eleven in 'Stranger Things' Beeld © Netflix

Eindelijk: Netflix dropt eerste trailer vierde seizoen Stranger Things

06 mei 2021 15:57

We duiken bijna het lab weer in! 'Stranger Things' heeft de eerste teaser van het langverwachte vierde seizoen gedeeld en daarin draait het allemaal om Elevens tijd in een bizar ziekenhuis.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor wie nog niet alle drie de seizoenen van Stranger Things gezien heeft.

Het coronavirus gooide roet in het eten voor de opnames van Stranger Things, maar de Netflix-serie komt nu éindelijk met beelden van het vierde seizoen. Zoals de fans allang weten, is Eleven een kind van het lab. Door haar tijd als proefkonijn kreeg ze superkrachten en die kwamen later handig van pas toen het stadje Hawkins getreiterd werd door de Mind Flayer en ze haar vrienden Mike, Will, Lucas en Dustin moest redden. In de nieuwe trailer gaan we echter terug in de tijd naar de periode dat Eleven ín het lab zat en haar 'Papa' haar toespreekt:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things komt met spin-off over Eleven

Millie Bobby Brown kruipt weer in de huid van de geliefde (en gevreesde) Eleven voor het nieuwe seizoen. Ook haar maatjes Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Sadie Pink en Noah Schnapp zijn weer van de partij. Winona Ryder, Natalie Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry en Maya Hawk zullen de volwassen rollen opnieuw vertolken. Over het lot van David Harbour, die Jim Hopper speelt, is nog weinig duidelijk. In de laatste aflevering van het vorige seizoen leek het erop dat hij niet meer in leven was - maar is dat wel zo?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Game of Thrones-acteur maakt opwachting in Stranger Things

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!