Máxima Willem-Alexander Beeld © ANP

RTL Boulevard viert 50ste verjaardag Máxima met special

06 mei 2021 18:49

Op 17 mei mag onze koningin Máxima vijftig kaarsjes uitblazen en dat mogen we natuurijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. RTL Boulevard komt dan ook met een speciale uitzending waarin we het leven van onze prachtige koningin onder de loep nemen.

In de special duiken royalty-experts Justine Marcella en Marc van der Linden in het leven in van onze koningin. Van haar jeugd tot haar rol als meest populaire lid van het koninklijk huis. Verder zullen fashion-deskundige Nikkie Plessen en beauty-deskundige Leco van Zadelhoff Máxima’s geweldige koninklijke verschijning door de jaren heen nog eens grondig onder de loep nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Máxima kiest voor outfit uit een 'oudere collectie' voor Koningsdag

Met Argentijnse Máxima-watchers praten we over haar jeugd op het platteland van Argentinië en hoe Argentinië doorsijpelt in de opvoeding van de drie prinsessen. Verder vertelt Job Cohen hoe hij gevraagd werd voor de voltrekking van het burgerlijk huwelijk. 

En wat vinden ze thuis op het paleis eigenlijk van hun persiflages in onder andere Lucky TV? Martine Sandifort en Sander van de Pavert over ‘hun’ Máxima.

RTL Boulevard: Máxima 50 jaar is op zondag 16 mei te zien om 21:25 uur op RTL4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Máxima wilde een partner van een bepaalde stand'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!