Kaley Cuoco Beeld © ANP

Kaley Cuoco staat open voor reünie Big Bang Theory

9 mei 2021 19:18

Kaley Cuoco (35) staat open voor een reünie van de populaire comedyserie 'The Big Bang Theory'. Dat vertelde de actrice, die jarenlang een hoofdrol vertolkte in de serie, aan 'E! News'.

"Het voelde als gisteren toen we klaar waren met filmen"

"Het lijkt me erg leuk om een soort reünie-aflevering te maken," vertelt de 35-jarige actrice. "Ik kan bijvoorbeeld niet wachten op de reünie van Friends, dus ik sta er zeker voor open om een zelfde aflevering te maken met onze cast." Kaley doelt op de reünie-aflevering van de serie Friends, die binnenkort te zien is op HBO Max.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Courteney Cox vond Friends-reünie emotioneel, maar geweldig

Hoewel de actrice, die de rol van buurmeisje Penny speelde, enthousiast is over een reünie, benadrukt ze ook dat het niet lang geleden is dat de show eindigde. De laatste aflevering van de serie werd uitgezonden in mei 2019. "Het voelde als gisteren toen we klaar waren met filmen, maar ik denk dat iedereen van de cast nog naar nieuwe projecten aan het zoeken is," aldus Kaley. "Ik denk over een paar jaar als de timing goed is, dat ik zeker meedoe. Het was een ervaring die onze levens veranderde en het lijkt me geweldig om dat nog een keer met de fans te delen."

De comedyserie volgde de avonturen van vier nerdy wetenschappers en hun knappe buurmeisje. Er werden 12 seizoenen van de serie geproduceerd en daarmee is The Big Bang Theory de langstlopende sitcom ooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Verraders-kandidaten houden mini-reünie