Help, mijn man is Klusser! Beeld © Help, mijn man is Klusser!

Relatiecrisis drukt stempel op aflevering Help, Mijn Man Is Klusser!

10 mei 2021 21:56

Marcel en Jill wonen al drie jaar in een bouwval, en ook hun relatie staat op instorten. Tijd voor John Williams (51) en het team van 'Help, Mijn Man Is Klusser!' om in te grijpen. Maar is het niet al te laat..?

"Het is al vaker gebeurd dat ze verliefd is geworden op een ander"

In Nieuwveen leeft Jill met haar gezin al drie jaar tussen de kou en het ongedierte. De kinderen van Jill zijn doodsbang en slapen al jaren bij haar in bed, terwijl haar man Marcel elke avond ergens anders slaapt. "We leven als broer en zus", doet de wanhopige Jill een openhartig boekje open als John verhaal komt halen. "Ik ben bij hem gebleven, omdat ik nog wel op een bepaalde hoogte van hem houd (…) Hij is de vader van mijn kinderen. Ik vind niet dat je zomaar de handdoek in de ring moet gooien en moet denken: dit is ‘m dan. Zo ben ik ook niet opgegroeid."

Niet alleen het huis - dat een dak mist - is dus een puinhoop, ook hun relatie staat op instorten. Inmiddels zit Jill er helemaal doorheen. Zelf doet ze zoveel ze kan, terwijl haar man Marcel liever in de schuur zit. Het gezin lijdt er flink onder en voor Jill is de maat nu vol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ina deelt schrijnende woonsituatie in Help, Mijn Man Is Klusser!

Terwijl de liefde bij de deelnemende stellen wel vaker ver te zoeken is, is John deze keer wel héél erg onder de indruk van de situatie. Van een simpele kus of knuffel gruwelt Jill al. Ze heeft zelfs een tijdje met een andere man iets gehad, terwijl ze nog bij Marcel was. En dat doet hem nog altijd pijn, zo vertelt Marcel als John hem komt opzoeken.

"Er is een periode geweest waarop we gezegd hebben: de schuur is van mij en het huis is van jou (…) We hebben afgesproken bij elkaar te blijven voor de kinderen", maar volgens zowel John als Marcel is dat niet genoeg om hun relatie te redden. "Ik ben zeker nog gek van haar, nog steeds. Maar het is al vaker gebeurd dat ze verliefd is geworden op een ander."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man bespiedt vriendin in aflevering Help, Mijn Man Is Klusser!

Het is dan ook erop of eronder voor Jill en Marcel, die niet het gevoel heeft dat het huis ook van hem is. "Ik heb niet echt het idee dat het mijn huis is. Het is zo ingericht zoals zíj wil, met alles erop en eraan van háár. Tot aan haar kamer", vertrouwt hij John toe, die besluit ook Jill bij het gesprek te betrekken. "Er moet iets aan jullie relatie gedaan worden", spreekt de presentator naar hen uit. En daar zijn zowel Jill als Marcel het met hem eens.

John probeert dan ook met een fotoshoot het stel nader tot elkaar te brengen, en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Niet alleen het dak is door het team van Help, mijn man is klusser! hersteld, ook hun relatie. Zo liggen ze weer (vaker) in één bed en staan er open voor aan hun relatie te werken. Een win-win situatie!

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

John Williams keek ogen uit tijdens Help, Mijn Man Is Klusser

Help, mijn man is klusser! wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. Kijk de aflevering terug via RTL XL of Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!