GTST Beeld © Feriet Tunc

Déze twee GTST-coryfeeën gaan de soapserie tijdelijk verlaten

10 mei 2021 14:53

Soms vertrekken acteurs uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' voor altijd uit het soapstadje Meerdijk, maar soms verlaten ze hun warme nest ook voor een kortere tijd. Dat is ook het geval voor Joep Sertons (61) en Babette van Veen (53). Binnenkort zijn de twee namelijk voor het laatst te zien in 'GTST', meldt 'GTSTCourant'.

Babette, die Linda Dekker speelt, en Joep, die in de huid kruipt van Anton Bouwhuis, zijn inmiddels wel echte GTST-coryfeeën te noemen. Voor de camera speelt het duo al jarenlang een stel. Aanvankelijk trok Linda samen met haar kinderen Rover en Sam naar Meerdijk, maar die zijn inmiddels allang het soaphuis uit. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gaat het wel goed met Ludo Sanders? Maandtrailer GTST hint op misère

Toch wordt Sam nu als excuus gebruikt voor Linda en Anton om de serie tijdelijk te verlaten: ze gaat namelijk trouwen. Linda zou in eerste instantie alleen naar de Verenigde Staten afreizen, maar op de dag van haar vertrek verrast Anton haar en zegt hij dat hij met Linda meegaat. Op donderdag 13 mei zijn Linda en Anton voorlopig voor het laatst te zien in GTST. De precieze reden van het tijdelijke vertrek is nog onduidelijk.

Onlangs sprak RTL Boulevard met Everon Jackson Hooi, die het uitgilde van de pijn op de set van GTST. Waarom? Dat zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Soapsterren Lucas en Tiffy verlaten GTST

Everon gilde het uit van de pijn op set GTST door beenprothese

01:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!