Sweet Magnolias Beeld © Eliza Morse/Netflix

Tweede seizoen Sweet Magnolias duurt langer dan verwacht

10 mei 2021 17:56

Voorlopig geen 'margarita nights' voor ​​​​​​​goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. De opnames van de populaire Netflix-serie 'Sweet Magnolias' over de drie vrouwen lopen namelijk flink uit. En dat betekent slecht nieuws voor alle fans.

Hoewel Netflix nog geen officiële uitspraken heeft gedaan, meldt Deadline dat naar verluidt het tweede seizoen pas in 2022 bij de streamingdienst verschijnt. Kleine kanttekening: het eerste seizoen verscheen al in 2020, waardoor fans bijna twee jaar moeten wachten om erachter te komen wie er bij Maddie’s zoon in de auto zat tijdens het auto-ongeluk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Maddie' uit Sweet Magnolias onthult details over nieuwe seizoen

Maar er is meer: JoAnna, voor fans van Sweet Magnolias beter bekend als Maddie Townsend, zei eerder al bij Entertainment Tonight dat er verrassende verhaallijnen in het tweede seizoen te zien zullen zijn. "Er zijn zoveel verhaallijnen waar Sheryl, onze showrunner, en onze schrijvers mee bezig zijn. Zoveel dingen waar je nu misschien niet eens aan denkt, die straks interessante plotwendingen worden."

De actrice voegt toe dat de personages verder uitgediept worden. "Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons." Ook rondom Maddies relatie met Cal gaat er het een en ander gebeuren... Zal ze toch eindigen bij ex Bill?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Sweet Magnolias in de maak

Sweet Magnoliasis gebaseerd op de populaire boekenreeks van Sheryll Woods en het eerste seizoen is nu te zien op Netflix. Liever iets bingen met iets meer spanning? Dan is Netflix-serie The Serpent een goede tegenhanger. Je bekijkt alles over de bloedstollende serie in de video hieronder:

Angstaanjagende nieuwe serie The Serpent op Netflix

06:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: Netflix dropt eerste trailer vierde seizoen Stranger Things

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!