Nizar El Manouzi Beeld © Instagram @nizarelmanouzi

Mocro Maffia-acteur Nizar El Manouzi nieuwe presentator Klokhuis

11 mei 2021 15:17

Nizar El Manouzi gaat 'Het Klokhuis' presenteren. Vanaf 20 mei is de 24-jarige Nizar, onder meer bekend van 'Mocro Maffia', te zien in het kinderprogramma op NPO Zapp.

"Ik ben grenzeloos nieuwsgierig, wil weten hoe iets werkt en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Ik heb me daarom ook altijd breed ontwikkeld"

Nizar werd uit 3000 kandidaten gekozen. Samen met de huidige presentatoren Eva Cleven, Pascal Tan, Sosha Duysker en Janouk Kelderman neemt hij de presentatie van het informatieve jeugdprogramma op zich.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Klokhuis komt met dagelijkse masterclass voor thuiszitters

"Het Klokhuis legt uit en vertelt dingen op een leuke en avontuurlijke manier, maar het geeft je ook de ruimte om je eigen draai eraan te geven. Dat past perfect bij mijn DNA", vertelt Nizar, die vier studies tegelijk volgt. Hij combineert de studies Filosofie, Geneeskunde, Gezondheidsbeleid en Media & Creative Industries aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. "Ik ben grenzeloos nieuwsgierig, wil weten hoe iets werkt en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Ik heb me daarom ook altijd breed ontwikkeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aan deze eis moet de kleding van Tatta in Mocro Maffia voldoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!