Aftellen tot hysterie: start seizoen 8 MAFS Australië bekend

11 mei 2021 21:13

Als er één programma is waarin de boel binnen no-time uit de klauwen loopt, is het wel 'Married at First Sight: Australie'. We staan dan ook te trappelen om het nieuwe seizoen te kijken en hebben daarover goed nieuws: Videoland heeft de startdatum van de dramatische datingshow gedropt.

Terwijl de Nederlandse versie van het programma nog vers in ons geheugens staat gegrift is het alweer tijd om de Australische variant aan te doen. En die is een stuk dramatischer, kun je wel stellen. Dat wil zeggen: ruzies en intriges zijn eerder regel dan uitzondering en het programma zit daarnaast, in vergelijking met 'onze' variant, uitgebreider in elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessika uit MAFS Australië biedt 'excuses' aan na ongepaste grap

Dat wil je dus niet missen, maar wanneer kunnen we los? Dat duurt niet meer lang. Videoland heeft vandaag bekendgemaakt dat op 7 juni de eerste aflevering online wordt geplaatst, met daarna dagelijks een nieuwe. In totaal bestaat het seizoen uit 32 afleveringen, waarin we maar liefst twaalf stellen gaan volgen in hun weg naar – en hun tijd er ná – het altaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

6 redenen waarom het dramatische MAFS Australië alles overtreft

Het laatste seizoen van de Nederlandse MAFS is al even achter de rug en helaas liep dat niet voor elk huwelijk goed af. Toch hebben sommigen alweer geluk in de liefde, zoals Lars! Hij vertelt over zijn Lieve in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!