Sem in Ex on the Beach: Double Dutch Beeld © Ex on the Beach: Double Dutch

Sem over bijzondere EOTB-vriendschap met Lesley: 'Appen regelmatig'

12 mei 2021 21:49

Je zou het niet zeggen, maar tussen alle drama door - en die is er genoeg - is er in de villa van 'Ex on the Beach: Double Dutch' óók nog genoeg ruimte om vriendschappen te sluiten voor het leven. En die zijn voor de kijkers van het smaakvolle programma niet allemaal even voor de hand liggend.

"Ze moest heel erg huilen, omdat ze het zo erg vond dat het voor mij zo heftig is geweest"

Wanneer Sem, de ex van sfeermaker Dusty, haar intrede in de villa neemt, wordt ze meteen onder haar hoede genomen door Original Shani. Sem krijgt genoeg voor haar kiezen, want Dusty moet koste wat het kost de 100 aantikken. Als haar hart voor de zoveelste keer (we zijn gestopt met tellen) wordt gebroken, is daar goede vriendin Shani om de stukjes bij elkaar te rapen.

"Shani en ik konden het vanaf het begin al goed met elkaar vinden", vertelt Sem aan tijdschrift Grazia. "En dat is ook altijd zo gebleven. Zij was echt als een zus voor mij. Ze nam het altijd voor me op en beschermde me. Shani maakte zelfs ruzie met anderen om mij te steunen. Alles kon haar gestolen worden als ze me hielp; dat was heel speciaal voor me."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Odim uit EOTB over zoen met Shani: 'Ik was blind'

Maar ook met Lesley heeft ze nog dagelijks contact, en dat is best bijzonder omdat de vrouwelijke versie van Harrie de Dekhengst tijdens de serie het bed deelt met haar ex. "Lesley en ik kunnen het goed met elkaar vinden", aldus de realityster. "Lesley appt me voordat elke aflevering wordt uitgezonden altijd. Ze zegt dan: 'Succes met kijken' of vraagt hoe het met me gaat. Ze vond het ook heel heftig om aflevering vier terug te zien. Ze moest heel erg huilen, omdat ze het zo erg vond dat het voor mij zo heftig is geweest."

Hoewel Lesley en Sem dus de strijdbijl hebben begraven, koestert ze nog altijd een wrok tegen Imke. Ze legt uit: "Imke had tegen mij gezegd dat ze niet met Dusty verder wilde gaan, omdat ze dat tegenover mij niet eerlijk vond. Maar vervolgens deed ze iets heel anders. Dat vind ik gewoon schijnheilig. Lesley is daarentegen altijd eerlijk tegen me geweest en heeft nooit loze beloftes gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet

Ex on the Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je ook bij Videoland.

RTL Boulevard sprak een tijdje terug met de cast van dit seizoen. In de video hieronder zie je wat ze over hun deelname te zeggen hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier vind je alle deelnemers van Ex on the Beach op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!