Carlo Boszhard in I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

Hilarisch: Carlo Boszhard krijgt lesje twerken in I Can See Your Voice

14 mei 2021 09:08

In 'I Can See Your Voice' is er maar één ding van belang: wie kan er zingen en wie niet? Gelukkig zijn er drie speurneuzen, vier als je Marieke Elsinga (34) meetelt, die alles op alles te zetten om erachter te komen wie de valsen kraaien zijn. In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af, maar niet voordat ze hun talent hebben laten horen. Of in dit geval: laten zien.

Let op: dit artikel bevat spoilers van I Can See Your Voice aflevering 4.

"Het ziet er té perfect uit"

Deze week is het aan Jim Bakkum en zijn fan om te raden wie een gouden keeltje heeft en wie niet. De eerste ronde is altijd extra spannend, aangezien de zeven kandidaten enkel worden beoordeeld op hun uiterlijk. Als De Feestzanger ter sprake komt zijn de meningen verdeeld. Vooral Fred van Leer is overtuigd dat de deelnemer, die volgens presentator Carlo Boszhard wel iets wegheeft van René Froger, niet kan zingen. "Ik vind het niet zo feestelijk... Ik weet niet, het straalt nog geen feest uit", verdedigt hij zij keuze.

Marieke deelt die mening - vanzelfsprekend - niet, en dat maakt ze duidelijk ook. "Wat doe je nou weer, ga toch een keertje met mij mee!" zucht Fred, waarop Marieke meteen inhaakt: "Leuk, naar Rotterdam."

Marieke Elsinga neemt je mee backstage bij ICSYV

01:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia showt geheim talent op podium I Can See Your Voice

Terwijl Marieke en Fred aan het bekvechten zijn, trekken Jim en zijn fan hun eigen plan. Zij geven het podium van de waarheid aan de Frivole Fashionista. "Het ziet er té perfect uit", denken zij. "Het ligt in de lijn der verwachtingen, dus we gaan er niet voor." Een slimme move, want ondanks haar attitude mag de Frivole Fashionista wel een toontje lager zingen.

Aan zelfvertrouwen en enthousiasme heeft de 28-jarige Sikira geen gebrek, maar zingen kan ze voortaan beter aan andere overlaten. Al maakt het voor de toeschouwers weinig uit wat er uit haar mond komt, haar prachtige benen stelen namelijk de show. Ook presentator Carlo is onder de indruk, en als ze dan ook nog eens een kampioen in twerken blijkt te zijn weet hij niet wat hij hoort. Létterlijk. De presentator heeft namelijk geen idee wat het fenomeen inhoudt en omdat Sikira niet de beroerdste is, geeft ze hem snel een lesje. Tot grote hilariteit van iedereen in de zaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onwetendheid Marieke wordt running gag in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en Videoland. Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!