Help, Mijn Man Is Klusser!  Beeld © Help, Mijn Man Is Klusser! 

Hoogzwangere Michelle is wanhopig in Help, Mijn Man Is Klusser!

17 mei 2021 21:58

Het team van 'Help, Mijn Man Is Klusser!' is deze week in Ossendrecht, waar de hoogzwangere Michelle in een situatie vol spanning en stress leeft. Ondanks dat er een kleintje op komst is, voelt haar man Sam totaal geen druk en gaat liever gamen. Michelle wil niet langer wachten en staat op het punt om te vertrekken. Tijd om in actie te komen.

"Ik kan mijn kind niet grootbrengen in een huis waar voor haar geen plaats is"

Ruim twee jaar geleden kopen tortelduifjes Sam en Michelle een 'klushuis'. Er moet nog heel veel aan gebeuren, maar Sam is van plan zelf de handen uit de mouwen te steken. Echter, door zijn gebrek aan ervaring gaat er veel mis. En dat zet de relatie onder zware druk. Sam maakt niets af waar hij aan begint, en voelt ook geen noodzaak. Zelfs niet nu er een baby op komst is.

En de tijd begint te dringen. Met nog maar een paar weken van de zwangerschap te gaan, is er nog altijd geen babykamer voor de kleine spruit van Michelle. "Dat kindje gaat er wel komen, maar er is voor haar niets af. Het is heel hard, maar op dit moment hebben we haar niet veel te bieden (…) Ik kan mijn kind niet grootbrengen in een huis waar voor haar geen plaats is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers geschokt: 'Bizarste Help, mijn man is klusser-aflevering ooit'

Michelle zit er inmiddels zelfs zó doorheen dat, als er tegen de tijd dat ze moet bevallen nog altijd niets veranderd is, ze de benen neemt. "Ik verdwijn gewoon en begin ergens anders opnieuw. Ik neem mijn kinderen mee en ik ben weg", aldus de wanhopige moeder. "Er staat nu veel meer op het spel dan alleen maar houden van. Er zit een leven in je lichaam."

Sam hoort zijn vrouw en gaat er voor de volle 100 procent voor. Maar hoe hard de 23-jarige ook zijn best doet, presentator John Williams krijgt geen hoogte van hem. John nodigt hem dan ook uit voor een-op-eengesprek en dan blijkt dat Michelle in eerste instantie niet wilde dat ze het huis kochten. "We zijn toen even uit elkaar gegaan, omdat het zo erg was", doet Sam een boekje open. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams na heftige HMMIK-aflevering: 'Ging best ver'

John wil het met Sam, wiens stopwoordje 'Ik weet het niet' is, ook nog even over het vaderschap hebben. "Ik maak me daar meer zorgen over dan het huis", stelt hij. John wil dan ook van Michelle weten of het niet vermoeiend is, om te leven met iemand die geen initiatief neemt. "Nou, een tijd is het vermoeiend en frustrerend (...) Ik heb iemand nodig die echt tegen mij in durft te gaan." En dat advies neemt Sam dan ook van harte. Laat die baby maar komen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatiecrisis drukt stempel op aflevering Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. Kijk de aflevering terug via RTL XL of Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!