Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Geen berichtje missen van de Islanders? Hier volg je ze op Instagram

22 mei 2021 12:30

Tien aantrekkelijke singles brengen in 'Love Island' vijf weken door in een prachtige, luxueuze villa op een zonovergoten locatie. De opbloeiende verliefdheid verloopt niet altijd even soepel want de singles moeten niet alleen hun mogelijke partner veroveren, maar óók het hart van het publiek. Alvast kennismaken? Hier volg je alle kandidaten van het nieuwe seizoen op Instagram.

Yasmin

Yasmin is een vrolijke vlinder die de hele wereld over reist om te surfen. Ze werkt als wedding planner in Nederland en Ibiza, en dat is soms best confronterend als je zelf op zoekt bent naar de liefde. "Ik heb heel veel ringen, maar nog geen wedding ring", aldus de 26-jarige. 

Hier volg je Yasmin op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Dit zijn de nieuwe kandidaten van Love Island

Morris

De 26-jarige Morris pakt je helemaal in. Met zijn aanstekelijke lach, mooie ogen én baan als barman heeft hij al heel wat vrouwen het hoofd op hol gebracht. Maar écht verliefd is Morris al lang niet meer geweest, hij raakt snel uitgekeken. 

Hier volg je Morris op Instagram.

Nina 

Nina van 23 heeft al verschillende missverkiezingen in the pocket. Ze is een echte powervrouw die hard werkt voor de kansen die ze krijgt. Nu is het tijd voor de liefde, laat ze het Miss-zijn achter zich en is het op Love Island tijd voor Nina.

Hier volg je Nina op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hilarisch gesprek in Love Island UK gaat volledig viral

Job

De 23-jarige Job verdient zijn geld als model. Hij is een echte praatjesmaker en graag onder de mensen. Op een feestje doet Job meestal het licht uit, maar dit knappe model heeft meer dan alleen een mooie buitenkant. Hij houdt namelijk van serieuze gesprekken en valt op vrouwen die hard to get zijn en hem tegengas durven geven.

Hier volg je Job op Instagram.

Rowenna

Deze 21-jarige dancing queen weet wat ze wil in het leven, dus wat tegengas krijgen is ook bij haar noodzakelijk, stelt ze. Rowenna heeft pas één relatie gehad, dus zij is heel nieuwsgierig naar wat de villa haar allemaal gaat bijbrengen op liefdesgebied. 

Hier volg je Rowenna op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood: 'Herman is mijn vader, niet mijn stiefvader'

Jim

In coronatijd heeft Jim (24) het met wandeldates geprobeerd, maar hij is onderhand wel uitgewandeld. Jim hoopt in de vakantiesetting van Love Island zijn ware liefde te vinden. Deze grappige en lieve teddybeer weet precies wat hij wil: een natural beauty met een verzorgd uiterlijk en een mooie lach.

Hier volg je Jim op Instagram.

Minn

Na 4,5 jaar vrijgezel te zijn geweest heeft de 24-jarige Minn heel veel zin in het Love Island-avontuur. Voor haar droomman zal Minn al haar verleiding-skills uit de kast trekken. "Het is 2021: een vrouw mag ook op een man afstappen."

Hier volg je Minn op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattheüs van Love Island heeft een nieuwe realityster aan de haak geslagen

Ali

De 23-jarige Ali is een charmante en mysterieuze casanova. Als cocktailshaker krijgt hij genoeg aandacht, maar tot nu toe weten de vrouwen in Ali’s leven zijn aandacht niet vast te houden. Hij is op zoek naar een loyale, lieve vrouw met wie hij iets kan opbouwen en knapt af op bitchy of jaloers gedrag.

Hier volg je Ali op Instagram.

Rosa

Als het op mannen aankomt is de 23-jarige Rosa heel kieskeurig en op Love Island hoopt zij een man te treffen die aan het volledige eisenpakket voldoet. Een man moet er dan ook tiptop verzorgd uitzien. Als het nodig is, wil ze hem best een make-over geven.

Hier volg je Rosa op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Love Island UK komt toch later dan gepland

Joey

Echt verliefd is Joey (25) denkt hij nog nooit geweest, maar dat hoopt hij tijdens het programma te worden. Een meisje met donker haar, blauwe ogen en mooie billen, daar loopt Joey warm voor. Eenmaal in een relatie is hij zorgzaam en je beste vriend.

Hier volg je Joey op Instagram.

Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf 24 mei dagelijks te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!