Friends: The Reunion Beeld © HBO MAX

Friends-fans maken zich zorgen om gezondheid Matthew Perry

20 mei 2021 01:37

Hoewel fans van de razend populaire jaren 90-show 'Friends' dolblij zijn met de eerste trailer van de langverwachte reünie van de zes New Yorkse vrienden, maken ze zich ook direct zorgen om Matthew Perry. De 51-jarige acteur speelde de rol van Chandler Bing in de serie, maar is volgens fans enkel nog een schim van zichzelf. Op sociale media werd flink gespeculeerd over wat er met hem aan de hand is.

"Wat pijnlijk om dit zien, zo'n fijn persoon maar totaal niet meer de man die we ons van vroeger herinneren"

Matthew Perry is te horen en zien in een fragment waarin hij terugblikt op zijn periode bij Friends. "Ik begon daar als 24-jarige vent en was 34 toen we ermee stopten. Het heeft mijn leven volledig veranderd." De acteur spreekt traag en lijkt onder invloed te zijn van medicijnen of alcohol, althans dat denken fans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-reünie vanaf 27 mei uitgezonden

'Jeetjemina, wat is er met Matthew Perry aan de hand? Hij ziet er niet goed uit en zijn hele voorkomen baart me zorgen. Zo zou je iemand niet voor de camera moeten zetten uit zelfbescherming', schrijft een fan. Een ander zegt: 'Als dit stel daadwerkelijk claimt zulke goede vrienden te zijn, dan moeten ze direct een interventie doen. Want dit ziet er niet gezond uit en spreekt alsof hij 'iets' op heeft. Wat pijnlijk om dit zien, zo'n fijn persoon maar totaal niet meer de man die we ons van vroeger herinneren.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-reünie opgenomen op deze iconische plek

In het verleden kampte de acteur met drank-en drugsverslavingen, iets waar hij openlijk over heeft gesproken. Ook worstelde hij vaak met zijn gewicht: van te licht naar te zwaar en alles wat daar tussenin zit. In een eerder interview bekende hij al eens dat hij 'weinig herinneringen heeft aan de seizoen drie tot en met zes'. "Ik was er in die periode vaak niet bij met mijn hoofd, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik was volledig van het pad en leefde zeer ongezond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cast Friends praat honderduit over langverwachte vervolgserie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!