Sex and the City Beeld © ANP

Sex and the City-reboot krijgt nieuw, non-binair personage

20 mei 2021 02:15

De reboot van 'Sex and the City', die de titel 'And Just Like That...' draagt, krijgt er een nieuw personage bij. De 45-jarige Sara Ramirez zal de rol van Che Diaz gaan vertolken, een non-binaire, queer stand-up comedian die een podcast presenteert waarbij Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker (56), vaak te gast is. Dit meldt 'The New York Post'.

"Sara Ramirez is geknipt voor deze rol en we zijn ontzettend blij om haar te mogen verwelkomen bij 'de familie'"

Sara gebruikt, net als haar personage Che Diaz, genderneutrale aanspreekvormen, zoals 'hen' en 'hun' in plaats van 'zij' of 'haar'. "Che is een grote persoonlijkheid met een nog groter hart en een goed gevoel voor humor. Haar podcast besteedt veel tijd aan de rol van gender in onze levens en is daardoor zeer populair. Ze zal de drie dames Carrie, Miranda en Charlotte hierover zeker kunnen bijspijkeren qua kennis. Sara Ramirez is geknipt voor deze rol en we zijn ontzettend blij om haar te mogen verwelkomen bij 'de familie'," aldus een woordvoerder van zender HBO.

De reboot van Sex and the City is eindelijk een feit

04:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Sex and the City krijgt geen vierde hoofdrol

Eerder werd al bekend dat Kim Cattrall, die jarenlang de rol van Samantha Jones speelde, niet zal terugkeren in de nieuwe serie. Zij zou niet meer door een deur kunnen met Sarah Jessica Parker en liet dat de afgelopen jaren publiekelijk weten via sociale media. Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York-Goldenblatt) zijn wel weer van de partij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naast Samantha óók geen Mr. Big in reboot Sex and the City

De show draait voornamelijk om het drietal en hun levens als vijftigers. Er worden 10 afleveringen van 30 minuten per stuk gemaakt. De opnames beginnen deze zomer in New York.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!