Jesse Williams in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

Dít personage vertrekt samen met Jackson uit Grey's Anatomy

21 mei 2021 17:04

Alsof de pandemie nog niet erg genoeg is, blijven de schrijvers van 'Grey's Anatomy' ons maar kwellen met vertrekkende personages. Naast de aangekondigde exit van dokter Jackson Avery verlaat ook een van zijn collega's het Grey Sloan Memorial.

En wel Dr. Thomas Koracick. De arts, gespeeld door Greg Germann, pakt samen met zijn collega de biezen en vertrekt naar een ander ziekenhuis. Daarmee verlaat hij de ziekenhuisserie na twee seizoenen. Minder nieuws dus, dat komt terwijl we nog aan het bijkomen zijn van het feit dat Jackson weggaat. De arts, gespeeld door Jesse Williams, vertrekt naar Boston om voor z'n moeder te zorgen en neemt nu dus Thomas mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Grey's Anatomy neemt afscheid van dít hoofdpersonage

Thomas' exit uit de serie werd een tikkeltje overschaduwd door het vertrek van Jackson, maar dat is ook niet heel gek. Laatstgenoemde was langer dan tien jaar onderdeel van de Grey's-familie. Hoe dan ook: het vertrek van beide mannen doet pijn, vooral omdat het permanent is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze acteur verlaat na 12 jaar Grey's Anatomy

En dat maakt dit seizoen het seizoen van de goodbyes. Een aantal maanden geleden werd ook Andrew DeLuca, gespeeld door Giacomo Gianniotti, uit de serie geschreven. Toch betekent dit niet het langzame einde van de serie: die start in de herfst nog gewoon aan het achttiende (!) seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws voor Grey's Anatomy-fans: 18e seizoen besteld

Al zeventien seizoenen weet Grey's Anatomy kijkers op het puntje van hun stoel te houden. De langstlopende ziekenhuisserie van de wereld is vanaf deze week weer te zien. Met in deze reeks wel een heel opmerkelijke nieuwe speler, namelijk de coronapandemie. Bekijk er meer over in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!