Beeld © Videoland

Eerste schandaal doet Love Island-villa op z'n grondvesten schudden

25 mei 2021 21:32

Uh oh, het is nog maar de tweede aflevering van 'Love Island' en de Islanders worden in Marbella al getrakteerd op een ramp van buitenaardse proporties. Hysterische reacties alom als de meiden de 'Love Island Times' vinden met nieuws vers van de boulevardpers.

"Hij zei een paar dagen geleden nog dat ik de ware voor hem was"

"Schandaal in de villa", leest Nina voor. "Terwijl de Islanders pas net zijn begonnen aan hun liefdesavontuur, komt er plotseling schokkend nieuws naar buiten. Nieuws dat de villa op z'n grondvesten doet schudden, want als het waar is kan dit grote gevolgen hebben. Nu de deelnemers bekend zijn, lijkt het erop dat één van de Islanders wellicht met andere motieven in de Love Island-villa verblijft", vertelt ze verder. "Hij heeft daarover geen open kaart gespeeld." 

Het schandaal heeft alles te maken met Ali. Volgens de Love Island Times beweert een vrouw in Nederland zijn liefje te zijn. "Hij zei een paar dagen geleden nog dat ik de ware voor hem was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn ze dan: de eerste koppels van Love Island

Slecht nieuws voor Yasmin, want zij vormt sinds dag één een koppel met Ali. Nu dit zaakje verdacht veel naar de Remco-gate riekt, hij had immers ook al een vriendin ten tijde van Love Island, is het tijd voor de vrouwen om verhaal te halen. "Ik begon me net open te stellen naar hem", vertelt Yasmin teleurgesteld.

Ali ontkent in alle toonaarden dat er nog wat speelt met een ex-vriendin. "Daar heb ik niks meer mee", refereert hij naar zijn ex-vriendin die haar verhaal doet in het krantje van Love Island. "Op het moment dat ik zei dat ik hierheen ging, vond zij het heel erg. Ik vind het zelf ook niet chill", doelt hij op het schandaal. "Ik snap dat dit raar overkomt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mogelijk gevangenisstraf voor vriend van Love Island-winnaar

Wel heeft de playboy voor vertrek zijn ex een 'belofte-armband' gegeven. Zelf draagt hij er ook eentje. "Dat armbandje zit me echt niet lekker", aldus Yasmin. "Kijk uit, je bent gewaarschuwd", zegt ze tegen zichzelf. Na deze streek richt ze haar pijlen op een andere Islander: Joey. Ali probeert het ondertussen met Esmee, waardoor de volgende herkoppeling nog interessant kan worden.

 Mocht je niet meer weten wie-wie precies is, dan kun je de video hieronder bekijken. 

Love Island is nu te zien op Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!