Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Berichtje: je kunt je nog steeds opgeven voor Love Island

27 mei 2021 17:10

Het nieuwe seizoen van 'Love Island' is inmiddels in volle gang en de een na de andere bombshell (ciao Francesco!) pakt zijn koffers uit. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een van de Islanders? Geef je dan snel op voor dit seizoen en wie weet zien we je straks wel terug op televisie!

De weg naar ware liefde is niet altijd even makkelijk. Daar weten de koppels van Love Island alles van. Net wanneer je denkt dat je veilig zit, wordt je partner zomaar onder je neus vandaan gekaapt. Omdat Esmee besloot een koppel te vormen met Job en Carlyn koos voor Morris, zitten Rowenna en Rosa niet langer in een koppel en hebben ze dus niemand meer tegen wie ze 's avonds aan kunnen kruipen. Maar daar kan binnenkort zomaar verandering in komen, want Love Island is nog altijd op zoek naar singles! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste schandaal doet Love Island-villa op z'n grondvesten schudden

Ben je vrijgezel, tussen de 20 en 30 jaar oud en droom je ervan om de ware liefde te vinden? Grijp dan je kans en schrijf je snel in via deze link. Misschien vertrek jij binnenkort wel naar het zonovergoten Spanje en beleef je er de tijd van je leven met onderstaande Islanders:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Dit zijn de nieuwe kandidaten van Love Island

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!