Beeld © MTV/Videoland

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'

27 mei 2021 21:01

In een nieuwe aflevering van 'Pixels' van MTV klapt Harrie Snijders uit de school over één van zijn bedpartners in 'Ex On The Beach'. Laten we het netjes houden: het meisje kon zich niet inhouden en heeft tijdens de daad iets laten lopen. Goddank heeft Harrie het naar eigen zeggen buiten de uitzending weten te houden.

"Ik ben moeilijk verliefd te krijgen"

Harrie vertelt aan presentatoren Sophie Milzink en Koen Kardashian over zijn liefdesleven. Hij heeft nog geen vriendin aan de haak geslagen en dat zit er bij hem ook niet echt in. "Ik ben moeilijk verliefd te krijgen. Maar als je in deze tijd de liefde van je leven tegenkomt... Het is gewoon heel moeilijk om die in deze tijd te vinden", aldus de 'dekhengst'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harrie 'Dekhengst' Snijders bevestigt: 'Ik keer terug in EOTB'

Ook onthult de realityster dat hij verslaafd zou zijn aan seks én dat iemand uit seizoen 5 van Ex On The Beach eens in bed heeft gepoept terwijl hij er met haar lag te rollebollen. Tijdens de daad kon ze het niet meer binnenhouden, maar gelukkig is Harrie voor haar in de bres gesprongen en heeft 'ie het ongemakkelijke detail buiten de camera's weten te houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotografe niet veilig voor Harrie de dekhengst

Inmiddels kunnen we weer genieten van zon, zee en drama op het strand, want EOTB is weer van start gegaan. De cast hintte er al op en uit de eerste trailer blijkt ze helemaal gelijk hebben: het wordt een bijzonder heftig seizoen. Bekijk het hieronder.

Zet je schrap: EOTB deelt eerste explosieve trailer

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!