Odim Ex on the Beach Beeld © MTV/Ex on the Beach

Lesley kiest partij: 'Odim had in EOTB moeten blijven'

01 juni 2021 08:13

Twitter ontplofte toen Sander de knoop doorhakte en besloot dat niet Danny, maar Odim zijn koffers moest pakken in 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Ook Lesley en Dusty snapten niets van die beslissing, zo vertellen ze nu in 'Shots Fired', de nieuwe online serie van RTL Boulevard.

"Danny had met niemand iets, alleen vriendschap"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'

Er spoelen dit jaar niet alleen vervelende exen aan die de boel flink willen verstoren, maar ook arrogante kwallen. Zo zorgde deelnemer Sander voor een onaangename verrassing door tot ieders verbazing Odim naar huis te sturen. Hoewel het eigenlijk zijn ex Isidora is die moet kiezen, vraagt ze hulp aan Sander, en voor hem is de keuze simpel omdat Danny zijn maatje is. Dat Odim, die net lekker bezig is met Jørney, daardoor per direct de villa moet verlaten, laat hem koud.

"Ik vind het moeilijk dat Odim weg moest, maar dat was het ook als Danny weg had gemoeten", blikt Dusty terug op het incident in Shots Fired. "Maar ik snap de kijkers ook wel, dat ze zich afvragen waarom hij weg moest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shani en Davey uit EOTB hebben het nog steeds heel gezellig

Hoewel Dusty niet goed weet wat hij zelf in de situatie had gedaan, is het voor Lesley zo klaar als een klontje: "Odim had iets met Jørney, dus die had een reden om te blijven. Danny had met niemand iets, alleen vriendschap (...) Ik had voor Odim gekozen, 100 procent."

Ex on the Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je ook bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!